Koko at Golden Frame 2019

“The year of the monkey” will be presented at this years “Golden Frame” film festival on 24th of February at 21:00 at Cinema Frosina.

The projection will be noncommercial and part of the crew will be present in order to meet with the audience.

See you there. 🙂


Филмот „Година на мајмунот“ ќе биде дел од овогодинешната програма на филмската ревија „Златна рамка“ на 24. февруари во 21:00 часот во киното Фросина.

Проекцијата ќе биде бесплатна, а по завршување на филмот предвидена е и дискусија со дел од екипата.

Ве очекуваме. 🙂